Venäläinen tennispelaaja Anastasia Pavlyuchenkova: elämäkerta, urheilu-ura, henkilökohtaisen elämän

Anastasia Pavlyuchenkova - venäläinen tennispelaaja, voittaja monet kansainväliset kilpailut järjestetään johdolla WTA ja ITF. Toistuvasti voitti juniori Grand Slam sekä sinkkuja ja kaksinkertaistuu. Venäjän joukkue saavutti lopullisen Fed Cupissa.

Background urheilijat

Anastasia Pavlyuchenkova S. syntyi heinäkuussa 1991 Samara. Perheen tulevaisuuden tennispelaajat lähes kaiken aikansa mukana erilaisissa urheilulajeissa. Hänen isoäitinsä pelannut koripalloa ammattilaistasolla, äitini osallistui erilaisiin kilpailuihin uinti, ja hänen isänsä - soutu. Tämä rakkautta lajiin juurrutti Pavlyuchenkova perheen ja heidän lapsensa.

Nastia ensimmäiset jalka tenniskenttä 6 vuotta. Ensimmäinen valmentaja oli hänen äitinsä, sitten hänen isoveljensä Alexander työskentelee.

Junior ura

Debyytti Venäjän tennispelaajat kansainvälisissä kilpailuissa järjestetään 2004. Turnaukseen Puolassa hän kerran onnistui pääsemään semifinaaliin, joka johtaa monet asiantuntijat puhua itseni erittäin lupaava urheilija.

Ensimmäinen onnistuminen tuli nuorten tennispelaaja iässä 14. Anastasia Pavlyuchenkova pariksi Julia Solonitskoy voitti ITF turnaus järjestetään Pietarissa.

Vuotta myöhemmin siitä tuli paras urheilija sinkkuja kilpailuissa Italian Casale Monferrato. Myös duetto Evgeniya Rodina Anastasia voitti turnauksen Podolskissa. Näillä voittoja Pavlyuchenkova on tullut ensimmäinen maila maailman juniorien joukossa.

uransa

Vuonna 2007, kun kävi ilmi, että nuori venäläinen nainen odottaa valoisa tulevaisuus tennis, hänen perheensä päätti erittäin vakava askel. Anastasia se voisi olla tuottavampia kouluttaa vanhempia myynyt auton ja muutti maltillisempaa asunnon. Rahojen kanssa he pystyivät maksamaan oleskelua ja tutkia tytäryhtiö Ranskassa, jossa hänen valmentaja oli tunnettu ohjaaja Patrick Mutorgla.

ja tulokset eivät kauan. Tänä vuonna Anastasia Pavlyuchenkova, tennis josta on tullut lähes tunteen kaiken elämän, voitti tuplaantuu ITF turnauksen Les Contamines-Montjoie, Minskin ja Poitiers. On huomionarvoista, että kaikki nämä tapahtumat sattuivat kovalla alustalla, josta tuli "Crown" Venäjän urheilijat.

Tänä vuonna näki debyytti Anastasia Grand Slam-turnaus. Tuomioistuimia Uimbildona hän pystyi saada, mutta pysähtyi vaiheessa ensimmäisellä kierroksella.

2008 on alkanut hyvin Anastasia. Kahden viikon kuluessa, hän voitti tuplaa kolmen turnausta ITF - Vsevolozhskissa Moskova ja Belgia Torhout. Kuukautta myöhemmin hän oli duona Romanian tennispelaaja soranin Krastev voitti ensimmäisen kilpailun, joka pidettiin alaisuudessa WTA, joka pidettiin Marokon Fez.

Jopa neljä turnausta ITF Pavlyuchenkova voitti kaksinpelissä. Sen lisäksi, että kilpailun matto Minskissä oli paras kova tuomioistuimet Moskovassa, Bratislavassa ja Poitiers. Suhteellisen hyvin Anastasia Pavlyuchenkova pelataan tänä vuonna ja Grand Slam-turnaus. Tuomioistuimet Ranskassa ja Yhdysvalloissa, hän selvisi toiselle kierrokselle, ja Uimbildone - kolmannella.

Vähitellen pääsemässä korvaamaton erilaisiin kilpailuihin urheilu kokemus, Anastasia vuosittain parantaa taitojaan. Vuonna 2010 hän voitti ensin kaksinpelissä WTA turnauksen Monterreyssä ja sitten toisti saavutus Istanbulissa.

vuonna 2011 toi 20-vuotiaan venäläisen urheilija uusia saavutuksia. Tammikuussa Anastasia Pavlyuchenkova voitti kaksinkertaistuu turnauksen Brisbane, ja uudelleen maaliskuussa oli paras sinkkuja luistelija Monterreyssa. Tuomioistuimet Roland Garros ja US Open, hän onnistui päästä puolivälierät.

Hyvän tulokset Anastasia Pavlyuchenkova, luokitus on lista parhaista tennispelaajat maailmassa oli ennätys hänen kolmastoista paikalla, kutsuttiin maajoukkueen osallistua Fed Cupissa. Täällä Venäjä saavutti finaalipaikan, häviten Tšekissä.

Vuonna 2013 Pavlyuchenkova alkoi kouluttaa ohjauksessa legendaarinen entinen tennispelaaja Martina Hingis. Tammikuussa Anastasia voitti kaksinkertaistuu turnauksen Brisbanessa sitten voitti jälleen Monterreyssa. Toukokuussa urheilija oli paras sinkkuja luistelija kilpailua Portugalin Oeiras, ja syyskuussa, duetto polkka Agnieszka Radwanska voitti Soulissa. Klo Universiadit Kazanissa tennispelaaja on voittanut kultamitalin nelinpelissä ja hopeaa - joukkueessa sijoitukset. Fed Cupin Anastasia Pavlyuchenkova Venäjän joukkue jälleen saavuttanut viimeisen, jossa hävisi Italia.

Myös tänä vuonna menestyksekästä oli esiintymisiä Grand Slam-turnaus. Nelinpelissä hän saavutti neljäsosaa finaaliin Australiassa ja Ranskassa.

Anastasia Pavlyuchenkova edelleen ilahduttaa fanejaan hyvä peli ja voittaa turnaukset. Kilpailun voitti Sydneyssä, hän tuplaa - Myönteisenä se alkoi vuonna 2017.

Elämä on tennis

Huolimatta tiukan aikataulun koulutusta ja esityksiä, Anastasia Pavlyuchenkova löytää aikaa viihdettä. Hän haluaa käydä jalkapallo-otteluihin, elokuviin meno. Lisäksi se näkee usein eri muotinäytöksiä.