Evgeny Romanov: väheksyä venäläinen raskaansarjan nyrkkeilijä

Evgeny Romanov - nyrkkeilijä puhuessaan amatööri tasolla kategoriassa jopa 91 kiloa. Kolme kertaa hän tuli hopeamitalisti Venäjä ja kerran voitti kansallisen turnauksen. Ennenaikaisen uran hän valmistui viisi vuotta urheilu virallisia ja palasi sitten rengasta aseman ammattimainen urheilija.

polun alkuun

Evgeny Romanov syntyi Volgograd vuonna 1984. Kun hän oli kaksitoista vuotias, isäpuoli lähetti hänet nyrkkeily jakso, jossa hänen ensimmäinen mentori oli Vladimir Pavlovich Makienko. Hän hän on kouluttanut jo pitkään, kunnes vuonna 2012 ei siirretä Alexander Sergejevitš Chernoivanova.

Tulokset olivat melko nopeasti. Evgeny Romanov tuli nyrkkeilyn 12-vuotiaana, ja 13 alkoivat matkustaa kilpailuun. Kaikki alkoi alueellisella tasolla - mestaruuden kenttään SFD. 14 vuotta, lupaava teini voitti mestaruuden keskuudessa juniorit.

Evgeny Romanov alkoi painoluokan jopa 57 kg, vuosi toisensa jälkeen, muuttuen raskaammaksi jako. Siirryn nuorten tasolla vuonna 2002, hän pelasi yhden kauden vuonna painoluokan jopa 81 kiloa.

Junior Volgograd kaveri voitti heidän ikäisensä, tulossa ulos jo ja kansainvälisellä tasolla. Kun otetaan huomioon Romanov n voiton European Youth Championship Varsovassa, MM-Koreassa. Häntä pidetään yhtenä lupaavimmista pojat oman sukupolvensa.

Siirtyminen aikuisten tasoille

Emme voi sanoa, että Jevgeni Romanov oli erittäin vaikeaa mukautumista aikuisten tasolle. Jo vuonna 2005, sen ensimmäinen mestaruus Venäjän "Golden Boy" Volgograd hän saavuttaa lopullisen, jossa hän hävisi vain arvostettuja Alexander Aleksejev. Kuinka sitten hän kertoi Eugene, hän alussa hänen aikuisten uran ehdottomasti ei tuntunut ujous kenellekään, paitsi vain kaikkein kunnianarvoisa taistelijat, joiden joukossa oli Alekseev, Romanchuk, Chahkiev. Seuraavana vuonna Romanov toisti saavutus, voittaa mestaruuden hopeaa. Finaalissa hän ei ollut mitään mahdollisuutta Roman Romanchuk, joka oli tuolloin huipussaan muodon ja ei ollut yhtä suuri.

Vuonna 2007 volgogradets tuloksetta esiintyi mestaruuden Venäjän hän on kuitenkin tehnyt ikimuistoisen saavutus kuin tavallinen kultamitalin. Match Play Venäjällä Yhdysvaltoja vastaan, hän tyrmäsi amerikkalaisen Deonteya Wilder, ja itse asiassa amatööri nyrkkeily on erityisen hankala, koska urheilijat suojataan kypärät, taistelee viime vähemmän.

Sitten kukaan ei tiennyt, että voitti raskaansarjan Yhdysvaltain muutaman vuoden on maailmanmestari ammattilaisten keskuudessa, joten oli erittäin kovaa voiton Eugene Romanov uralla.

Epäurheilijamainen periaate ja viiden vuoden tauon

Vuonna 2008 Venäjän Jevgeni Romanov mestaruuden jälleen saavuttanut viimeisen ja hävisi jälleen, tällä kertaa Jegor Mehontsevu. Tämän jälkeen voiton, hän esiintynyt menestyksekkäästi kansainvälisellä tasolla, voittaa maailmanmestaruuden, Euroopan mestaruuden.

Vuotta myöhemmin urheilija vielä onnistunut saavuttamaan päämääränsä ja voittaa mestaruuden, rikkomatta loukata sarjan kolme menetetty finaalissa. Periaatteen mukaisesti urheilun valinta, nimittäin Jevgeni Romanov tuli edustaa Venäjälle suurissa turnauksissa vuoden kansallisena mestari, mutta johtajat ovat arvioidaan eri tavalla. Ja MM-kisoissa ja EM taas menin Jegor Mehontsev, joka jäi SM.

Evgeny Romanov oli raivoissaan, koska hän vietti useita vuosia itsepintaisesti meni maaliin, säännöllisesti osallistui finaaliin ja onnistunut voittaa lopulta, mutta ei saanut mahdollisuutta todistaa itsensä kansainvälisellä tasolla. Sensing turhuuden kilpailun jatkaminen työllisyyden nyrkkeily, hän suoritti amatööri uransa. Ottaen sellaista taukoa, Jevgeni Romanov alkoi työskennellä kotimaassaan urheilu komitean Volgogradin alueella, jotka osallistuvat järjestäminen eri urheilutapahtumia.

Takaisin rengas

Kaikkien yllätykseksi vuonna 2016 Jevgeni Romanov palasi kehään jo sijoitus ammattinyrkkeilijä. Manager urheilija tuli paikallinen promoottori Victor Vasiljev. Vaikka urheilija oli vain neljä taistelee, joista kolme Etelä Venäjällä.

Kuitenkin tänä lyhyen ajan hän oli jo vakiinnuttanut itsensä pelottavan puncher varsinainen tehopakkaus molemmin käsin. Räikein voiton jo voitti Venäjän mestari ammattilaisten keskuudessa Vladimir Goncharov, kun Romanov tippuu vahva vastustaja ensimmäisellä kierroksella.

Nyt voit odottaa sopimuksen Eugene vakavasta promoottorit joka antaa hänelle taistelee vahvin nyrkkeilijät.