Eric Abidal: elämäkerta soitin, henkilökohtainen elämä, urheilu-ura

Eric Abidal - kuuluisan ranskalaisen jalkapalloilija. Puhuu lähti takaisin. Uransa aikana hän pelasi Ranskan, Espanjan ja Kreikan seurat. Saavuttaneiden maajoukkueessa on saavuttanut vuonna 2006, jolloin hänestä tuli varapuheenjohtaja maailmanmestari.

Background jalkapallo

Eric Abidal syntyi Lyonissa vuonna 1979. Hän pelasi nuorten joukkue kaupungin "Lyon-Dyusher".

Kun alkuun liigan mestaruuden Ranskassa hän oli '21 in "Monaco". Joukkue tuolloin tapahtui puolivälissä pöytä, ja vuonna 2002, ja kaikki tuli 15., on vain kuusi pistettä pois putoaminen vyöhyke. Tulosten mukaan kauden lupaava puolustaja oli "Lille". Täällä hän vietti vielä kaksi vuotta, sijoittuen 10. sijalla mestaruuden.

valio

Ensimmäinen vakava joukkue, joka tuli soittamaan Eric Abidal, on tullut "Lion" kaupunkia, jossa hän syntyi. Hänen ensimmäinen vuosi uuden joukkueen, hän voitti ensimmäisen uransa Ranskassa otsikko. Hänen klubi on erittäin luottavainen viettänyt koko kauden. 38 ottelua, hän voitti 22 voittoja. Lähimpänä ahdistelija, joka alkoi edellisen joukkueen Abidal - "Lille", "Lion" käveli 12 pistettä. Tämä menestys on mahdollistanut seuraavana vuonna, bändi esiintyi Euroopan cupin, ja Abidal - debyytti Mestarien liigassa. Joukkue oli luottavainen lohkovaiheessa. Ranskan kukisti kotonaan Madridissa "Real" tulostaulun lukemiin 3: 0, ja vedä toinen jalka oli heidän ainoa menetys pistettä. Kun 1/8 finaalit, miten hän oli pyyhitty pois hollantilainen "PSV" tulostaulun lukemiin 1: 0 päässä ja 4: 0 - kotona. Tie menestykseen joukkue pysähtyi neljäsosa lopullinen. Taloa "Milan" onnistui pelata tasapeli, mutta "San Siro" isännät olivat vahvempia (3: 1).

Samaan aikaan, kansalliset sarjat asiat kehittynyt ole huonompi kuin viime kaudella. Muuttaa vain vainoojia ja loppupiste aukon itse asiassa kasvoi. "Lion" taas tuli mestari. Toinen oli tällä kertaa "Bordeaux", on takana 15 pistettä. Toinen matka Euroopan kilpailussa, johon osallistui Eric Abidal, oli vähemmän onnistunut. Lohkovaiheessa joutui jälleen taistelemaan "Real", ja jälleen onnistuneesti. Jälleen oli voitto kotona (2: 0) ja piirtää - pois. Kuitenkin, 1/8 ei läpäissyt lopullinen. Jälleen seisoi tiellä Italian joukkue. Tällä hetkellä "Roma".

Kaudella 2006/07 tuli kolminkertainen mestari Ranskan Eric Abidal. Jalkapalloilija oli yksi tärkeimmistä pilareista puolustukseen. Paljolti hänen "Lion" jäi vähiten liigassa - 27 maalia 38 ottelua. Lopetin toinen, "Marcel". Kultamitalia "liontsy" jälleen myönnetty kauan ennen viimeisen kierroksen. Etu oli 18 pistettä.

Liga

Vuoden 2007 puolivälissä, Eric Abidal on allekirjoittanut sopimuksen yksi tunnetuimmista ja menestyneimmistä joukkuetta planeetan - Espanjan "Barcelona". Hänen vaihdos maksaa 15 miljoonaa euroa. "Barcelona" in 2007/08 kausi johti taistelua paikan palkintopallille sijoittuen kolmanneksi lopussa. Mestari oli Madridissa "oikeaa", ja toiseksi voitti "Villarreal". Abidal loppuun kauden asettunut joukkue, tulossa yksi pelaajia perusrakenne.

Seuraavana vuonna tuli ensimmäinen menestys Espanjan mestaruuden. "Barcelona" voitti 27 tulitikut pois 38, ennen Madridin "Real" 9 pistettä. Ja baskit ovat saavuttaneet merkittäviä saavutuksia, pisteytys 105 tavoitteita. Kaikki "Barcelona" Eric Abidal, jonka elämäkerta on pitkälti liittyy seuran, hän on voittanut neljä Espanjan mestaruutta.

Advances eurooppalaisessa kilpailussa

2008/09 kaudella joukkue pelasi loistavasti Mestarien liigassa. Samalla alussa joukkueen kolmannen karsintakierroksen. Talot espanjalaiset voitti Puolan "Veiksel" pistemäärällä 4: 0 ja annettiin itse pelata juhlissa vähintään pisteet. Ryhmä baskit ovat voittaneet turnauksen melko luottavaisesti, menettää vain viimeisessä ottelussa Donetsk "Shakhtar" tulostaulun lukemiin 2: 3.

1/8 lopullinen, "Barcelona" on tavannut entinen joukkue Abidal - "Lion". Tilanne oli 1: 1 Ranskassa ja 5: 2 - kotona. Voimakkain vastakkainasettelu tuli vastavuoroisia semifinaali tapaaminen Englanti "Chelsea". Pelaa "Camp Nou" päättyi goalless piirtää. House of British avasi pisteytyksen yhdeksän minuuttia ja melkein vei asioita voittaa. Iniesta sijoitettiin pallon takaisin kolmannen minuutti lisätään tärkein aikaa.

Finaalissa katalonialaiset voitti toisen Englanti joukkue - "Manchester United" tuloksella 2: 0. Eric Abidal Silva in "Barcelona" voitti Mestarien liigan jälleen - kauden 2011/12. Finaalissa espanjalaiset jälleen kohtasi Englanti "Manchester United". Tällä hetkellä Abidal joukkue voitti tuloksella 2: 0.

sairaudet ranskalainen

Aikana esityksiä "Barcelona" Abidal ovat paljastaneet vakavia terveysongelmia. Vuonna 2009 hän tunnisti sikainfluenssa, ja kaksi vuotta myöhemmin - maksakasvain. Huolimatta pitkäaikaista hoitoa, katalaanit ei rikkonut sopimusta Ranskan puolustaja, ja hän lopulta palasi kentälle. Vuonna 2012 hänet valittiin arvokkain pelaaja seuran. Samalla lopussa kauden Abidal joutui keskeyttämään uransa. Hän oli diagnosoitu pahanlaatuinen kasvain. Kun hän palasi joukkoon, hän ei kyennyt voittaa paikka ytimessä seuran. Valmentajat ovat menettäneet uskonsa häneen. Ja pian Abidal tuli vapaa agentti.

MM-kisat Saksassa

Ranskan joukkue Abidal debytoi vuonna 2004. Hän oli joukkueen valinta maailmanmestaruuden. Ranskan ole kärsinyt yhden tappion, mutta samoja lukuja osoitti Sveitsin ja israelilaisia. Abidal joukkue voitti ensimmäisen paikka ansiosta viisi voittoa, kun taas vastustajat ovat voittaneet vain 4 kertaa. Ranskan jalkapallomaajoukkue kelpuutettu World Cup Saksassa. Ranskalainen ryhmä turnaus alkoi goalless piirtää Sveitsissä. Sitten lopulta olemme jääneet voiton Etelä-Koreassa. Lopullinen kokous oli välttämätöntä voittaa, ja Ranskan ovat selvinneet tähän tehtävään. Tavoitteita Vieira ja Henry. Ranskan jalkapallomaajoukkue pois ryhmästä toiseen paikkaan.

Ensimmäinen kilpailijat playoff terästä espanjalainen. Keskellä alkupuoliskolla rangaistuspotkusta he avasivat tilin. Kuitenkin ennen taukoa Partners Abidal tasoittuvat. Lopulta tavoitteet Vieira ja Zidane. Kiitos maali Henry alussa jälkipuoliskolla turnauksen onnistui lyödä brasilialaisten. Vuonna välierässä voittaa auttoi Portugalin maalia Zidanen rangaistus. Loppuottelussa Ranskan tapasi Italiassa. Abidal tuli kentällä avauskokoonpanoon. Tilin alussa pelin rangaistuspilkulta avasi Zinedine Zidane. Kuitenkin kilpailijat pian saada takaisin. Materazzi sijoitettiin. Enemmän maaleja ei ollut säännöllistä ja lisäaikaa. kohtalo otsikon päätettiin rangaistuspotkukilpailun. Abidal lähestyi pallo kun tilanne oli 3: 1 hyväksi italialaiset (lipsahdus sallittu David Trezege). Abidal potku oli täydellinen, mutta tasoitti sarjan ei onnistunut. Tämän seurauksena he vain sai hopeaa.

Vapaa agentti

Jälkeen jakaus "Barcelona" Abidal tuli vapaa agentti. Hän allekirjoitti sopimuksen ranskalaisen "Monaco", joka aikoinaan aloitti uransa. Kun "Monegasques", hän pelasi koko kauden, saada kapteeninnauhan. Vuonna 2014 Eric muutti Kreikan mestaruuden. Uudessa seurassaan oli "Olympiakos" (Piraeus), josta hän vietti 9 tulitikut, vaikkei maaleja merkitty. Lopussa 2014 jalkapallon virallisesti ilmoitti lopettavansa hänen urheilu-ura.

Palkinnot ja otsikot

Uransa aikana Abidal 3 kertaa tuli mestari Ranskan, voitti Super Bowl kolmesti. Kun "Barcelona", lisäksi 4 mestaruutta, kahdesti voittanut Cup, Super Bowl kolmesti, kaksi kertaa Mestarien liigan, UEFA Super Cup ja FIFA Club World Cup.

Myös Abidal oli tullut mestari Kreikassa "Olympiakos". Klubeissa järjestetään vastaa 320, jossa pisteytys 6 maalia. Kaikki ansiokkaasti 22 pokaalin. Vuonna 2007 hänet valittiin vuoden pelaajaksi, jonka UEFA versio. 68 ottelut pidettiin Ranskan maajoukkueessa. Maaleja.

Tällä hetkellä Eric Abidal on naimisissa ja hänellä on kolme tytärtä. Tiedetään, että jalkapalloilija oli kääntynyt islamiin.