Tennispelaaja Alisa Kleybanova: voittaja mahdottomaksi

Alisa Kleybanova - tennis, jossa kahdestuhannes pidetään yhtenä lupaavimmista nuorten urheilijoiden. Hänellä oli kuitenkin kestämään vakava bout kauhea tauti, niin pelkkä paluu tuomioistuin oli suuri saavutus Alice.

Alisa Kleybanova syntyi Moskovassa vuonna 1989. Hänen äitinsä oli biologi, ja hänen isänsä työskenteli MISAN, sitten päätti tehdä omia juttujaan ja pian suuntasi oman kemian alan yritys. Vanhemmat pyrittiin ottamaan tyttärensä tapauksen ja tallentanut sen välittömästi useisiin osiin, johon kuului voimistelu, uinti, tanssi.

Tennistä Alisa Kleybanova oppinut iässä neljä vuotta, kaikki alkoi tavallista pelien äitinsä. Kuitenkin Natalia Levin, äiti tyttö osoittautui hyvin keskittynyt ja itsevarma nainen. Hän opetteli monet johtamiskoulutusta tennisvalmentaja ja aloitti oman Alice.

Asiat sujui hyvin, ja yhdeksän vuoden harjoitella kotona äitinsä Kleybanova oli erinomainen nuori urheilija, joka pystyy kukistamaan kehittyneempiä ikäisensä.

Käynnistä ammatillisen uran

Vuotiaana neljätoista, hän hyvästeli Lapsuuteni uransa tennispelaaja. Junior aika oli melko hyvin Alice, hän oli kolmas pelaaja maailmassa naisten onnistuneesti pelannut tuplaantuu Nuorten Grand Slam-turnaus. Hänen ensimmäinen turnaus Alisa Kleybanova voitti vuonna 2003, pääsevät lopulliseen ITF kilpailu Kiinan palkinnon rahasto 15 tuhatta dollaria. Joka vuosi hän on saamassa vauhtia ja onnistuneesti yrittää kättään merkittävä turnaussarja ITF Säännöllistä voittoja kaksikymmentäviisi-Thousander. Usean vuoden ajan hän on voittanut lähes kymmenen otsikot ja saaneet riittävän luokitus osallistua suurten WTA turnauksia.

Tähän mennessä melko muotoutui ja pelityyli lupaava tennispelaaja Moskova. Hänellä on voimakas palvella, vakavasti vaikeuttaa vastaanottoa pallo vastustajan. Lisäksi hän oli suuri rysty, rysty, joka auttoi häntä pitkäaikaiskäytössä taktisia arvontoihin.

piikin muoto

Vuoteen 2008, Alisa Kleybanova murtautuu satoja vahvimmista tennispelaajat ja johdonmukaisesti mukana WTA turnauksissa. Se vuorottelee onnistunut esityksiä yhden ja kahden hengen, ja työkaveri Alice oli kuuluisa Jelena Jankovic, pidetään yhtenä vahvimmista urheilijat kahdestuhannes.

Vuonna 2008 moskovalainen alkaa ilmestyä Grand Slam-turnaus. Suurin menestys hän on saavuttanut hänen suosikki turpeesta. Turnauksessa Wimbledon debutant yhdeksäntoista laukoi seulan pätevyys ja onnistuneet pääsemään neljännen kierroksen kilpailu.

pystyivät aloittamaan tärkein kilpailun vaiheessa, Alice ja US Open samana vuonna, jos kuitenkin lensi lavalla toisella kierroksella. Menestynein kannalta urheilun Kleybanova alkoi vuonna 2010. Se kestää kaksi nimikettä WTA, sekä pelaa finaalissa arvostetun turnauksen mestaruudesta. Lisäksi kaikki teot olivat sitoutuneet kovaa, jota ei pidetty suosikki Alice pinnoitteella. Aiemmin tänä vuonna hän voitti turnauksen Quale Lumpurissa pelaajan legendaarinen Jelena Dementjeva, ja syyskuussa juhlia voittoja yli Klara Zakopalova Soulissa.

Välillä kaksi voittoa Moskovasta hävisi finaalissa turnauksen WTA Anna Ivanovitš, joka tuolloin pidettiin yhtenä vahvimmista tennispelaajat planeetan.

Alice Kleybanova: tauti

Suurin haaste Alicen elämässä ollut toista urheilutapahtuma, kauhea tauti. Useita vuosia hän kärsi jatkuvasti vaivoja, mutta loistava tapa piilotettu viat terveyteen. Vasta pitkän sairastamisen hän on tullut täyteen diagnostiikkaa kurssi, jonka jälkeen hän kesti kauhea diagnoosi - Hodgkinin lymfooma, syöpä, vaivaava imusolmukkeiden urheilijoita.

Heinäkuussa 2011, Alisa Kleybanova ilmoitti maailman, joka on vakavasti sairas ja joutuu keskeyttämään uransa pelastaakseen henkensä.

Sairaus uhkaa paitsi terveyttä, vaan myös elämää lahjakkaita urheilijoita ja aurinkoinen tyttö. Alice otti hoitokuurin Italiassa. Synkkä, sateinen sää syksyn Moskovassa ei ole paras tapa vaikuttaa valtion tennistä. Seurauksena rohkean urheilija voitti murskavoiton yli sairauden ja aloittanut koulutuksen heti hoidon.

Paluu

Vuonna 2012 Alisa Kleybanova palauttaa tuomioistuimelle jälkeen hoitokuuri tämän kauhean taudin. Hänen mukaansa tärkein hänen saavutus oli se, että hän pystyi palaamaan aktiivisen uran. Hän alkoi pikkuturnauksissa ITF, joka pystyi ottamaan muun nimen.

Myöhemmin hän jatkoi liikettä suurempi kilpailuihin. Alice on tehnyt toisen kierroksen exit US Open, selvisi puolivälieriin Kremlin Cup, ja sitten osallistui viimeisessä ottelussa Confederations Cup.

Jo jonkin aikaa, rohkea tyttö keskeytti uransa takia kertynyt vammoja, mutta edelleen kilpailla tänään, joilla on voittanut ITF turnausta sarjassa.